A Princess’s Life

Blog header

Princess on fire

15 augustus 2020

Princess on fire… Het kan allerlei betekenissen hebben. Je kunt het letterlijk vertalen, maar dat is me gelukkig nog niet overkomen. En laten we eerlijk zijn, ik hoop dat het ook nooit zal gebeuren! Je kunt het ook als een soort gezegde opvatten: een prinses die goed bezig is, die weet wat ze wil en goed op weg is om dat te bereiken. Dat zou inderdaad kunnen zijn wat ik bedoel maar nee, vandaag bedoel ik toch echt iets anders…


We mogen weer: kinderen en hun reacties

1 juli 2020

1 juli 2020, eindelijk is het zover: de (kinder)feestjes van Fairytale Princesses kunnen weer gevierd worden! En wat had ik er zin in… Het heeft lang geduurd, lang zonder al die kleine smeltmomentjes en knuffels. Knuffels mogen eigenlijk nog niet maar ja, iedereen die met kinderen werkt zal beamen dat een kind op afstand houden best lastig is. Voorzichtig blijf ik wel, maar het is een hele opluchting om die gezichtjes weer te zien glimmen en ogen te zien glunderen.


Het duurt te lang

11 mei 2020

Het duurt te lang, dat is wat er bij bijna iedereen al wel een keer door het hoofd is geschoten. Ik heb ook lang geen blog gepost, al bijna twee maanden geleden was de laatste realiseerde ik mij net. Twee maanden, wat is er in de tussentijd veel gebeurd!


The big 'C'

17 maart 2020

Eigenlijk zou dit blog, zoals ik had aangekondigd in het vorige blog, over iets heel anders gaan: kinderen en hun reacties. Hij staat zelfs al klaar voor publicatie en is, al zeg ik het zelf, superleuk geworden! Maar ineens komt er iets heel anders tussendoor, iets wat er al even aan zat te komen maar velen niet wilden zien en waar we nu niet meer omheen kunnen: the big ‘C’.


Gestart, maar hoe wordt je dan gevonden?

04 maart 2020

Eindelijk, het is zover: de website is online! Maanden van voorbereiding gingen eraan vooraf. Al die tijd droom je van het moment dat je kunt beginnen, je kunt niet wachten tot het eindelijk zover is. Dus je bent er helemaal klaar voor, één klik op de knop en de website is in de lucht. Je vraagt je af waarom je dit in hemelsnaam niet gewoon veel eerder hebt gedaan. Het voelt geweldig, je dag kan niet meer stuk. Nee, niet je dag, je week! Laat de boekingen maar komen! En dat is precies het moment waarop de twijfel toch ineens weer toeslaat...


Jurken en pruiken, waar koop je ze en hoe weet je dat ze goed zijn (en niet blijken te zijn)

22 februari 2020

Jurken en pruiken, dat is natuurlijk het eerste wat in het oog springt zodra je een prinses voor je ziet staan. Het is waar zowel kinderen als volwassenen een bepaald prinsessenkarakter aan herkennen. Maar voor elk karakter zijn zoveel verschillende mogelijkheden, zowel qua jurken als qua pruiken, en nog ontelbaar veel meer aanbieders op allerlei verschillende websites.


De metamorfose (inclusief foto’s!)

09 februari 2020

Wat is er zo leuk aan dit werk? Nou, eigenlijk heel veel. Maar één van de leukste dingen is toch echt wel dat ik mijzelf keer op keer mag omtoveren tot prinses! Dat is niet alleen even een jurk aantrekken en een pruik op doen, maar daar gaat een heel proces aan vooraf. Met elke stap zie je jezelf in een totaal ander persoon veranderen.


Hoe het allemaal begon

27 januari 2020

Mijn hart volgen, daarmee sloot ik mijn vorige blog af. Je weet wat je wilt, je hebt allerlei ideeën en van die ideeën word je ook nog eens heel blij. Eigenlijk zie je het dus helemaal voor je, het beeld in je hoofd is compleet en de mensen die je erover vertelt zijn ook heel enthousiast. Maar hoe begin je dan daadwerkelijk? Die eerste stap lijkt simpel, maar als je het goed wilt doen valt dat stiekem best nog een beetje tegen.


‘Werken’ als prinses, hoe kom je erop!?

10 januari 2020

De verbaasde gezichten wanneer wordt gevraagd wat ik doe en ik vertel dat ik als bekende prinsessenkarakters evenementen en (kinder)feestjes bezoek en organiseer, het blijft geweldig. En dan volgt natuurlijk al snel de vraag: ‘Hoe ben je daar nou op gekomen!?’


Dit wordt mijn jaar!

31 december 2019

2020, is het al zover? Wat wil ik graag aan dit nieuwe jaar beginnen! Want 2019… Mag ik het gewoon in één woord ellendig noemen? Natuurlijk waren er heel fijne en gelukkige momenten, zeker als ik kijk naar mijn gezin. Ik heb een geweldige man, die een fantastische vader voor onze kinderen en mijn steun en toeverlaat is. Ook heb ik natuurlijk de leukste kinderen van de wereld die over het algemeen lekker in hun vel zitten en die het gewoon goed doen. Samen ondernemen we waar mogelijk leuke activiteiten, maar ook op zondagochtend in bed samen een film kijken en blijven liggen zolang we willen vind ik heerlijke momenten waar ik echt van kan genieten. En toch, ik kan niet wachten om 2019 achter me te laten.