Over mij

Hallo allemaal!

Mijn naam is Yvonne en ik ben de eigenaresse van Fairytale Princesses. Ik ben getrouwd met Erik en samen hebben wij twee geweldige kinderen gekregen, Dex en Fenne. Erik heeft mij veel geholpen met het opzetten van Fairytale Princesses en doet dat nu ook nog steeds.

Welk meisje heeft er nou nooit een prinses willen zijn? Ik zeker wel, als jong meisje was ik gek op de films van Disney en de sprookjes uit verschillende sprookjesboeken. Hetzelfde zie ik terug bij mijn dochter, die wanneer zij zich als prinses verkleedt helemaal op kan gaan in de prinsessenwereld. Er is niets mooiers dan haar gezicht te zien wanneer zij een echte prinses ontmoet en dit betoverende moment wil ik graag andere kinderen (en hun ouders) ook kunnen geven!

Ik ben begonnen met het bij elkaar verzamelen van mooie jurken en pruiken. Daarna ben ik het gedrag van de verschillende prinsessen en de wereld om hen heen gaan bestuderen. Op deze manier kan ik daadwerkelijk in de persoon van de door de kinderen geliefde prinsessen kruipen en hen een onvergetelijke ervaring bezorgen. Als prinses van Fairytale Princesses hoop ik dit nog heel vaak te mogen doen!

Yvonne