Gastenboek

Wat ben je leuk en wat heeft mijn dochter van je genoten vandaag!

Vanessa

Lieve prinses Raponsje. Wat ben je leuk en wat heeft mijn dochter van je genoten vandaag! Het kistje versieren was super leuk. Een blijvende herinnering voor ieder kind. Je hebt haar een mooie herinnering gegeven. Ga vooral door met wat je doet. Het past je prima. Lieve groetjes en een dikke knuffel van Nova.

Superleuk gedaan!

Samantha

Superleuk gedaan! Er wordt rekening gehouden met je keuze prinses en wat je er allemaal in wil. Mijn dochter was erg blij met een persoonlijk bericht van Ariƫl!

Alles klopte, de prachtige prinsessenjurken en pruiken maar ook de kleine details.

Linda

Yvonne deed het erg leuk als prinses! Alles klopte: de prachtige prinsessenjurken en pruiken maar ook de kleine details als kleurlenzen en sieraden. De tafel werd leuk aangekleed, de knutselactiviteiten vielen bij de kinderen goed in de smaak en de prinses nam uitgebreid de tijd om met alle kleine prinsesjes op de foto te gaan. De kinderen waren zichtbaar aan het genieten. Namens mijn dochter: bedankt voor de superleuke middag!

Een mooie en gezellige middag.

Joyce

De prinses gaat met veel respect met de kinderen om. Bij aankomst op het feestje vroeg ze aan mijn dochter of ze een make-upje op wilde maar dat wilde ze niet. Dat was geen probleem en toen ze het later alsnog wilde was dat ook prima. De kinderen kunnen leuke activiteiten met de prinses doen, van cupcakes versieren en een houten spiegeltje verven en versieren tot samen op de foto gaan, dansen en zingen. We kunnen terugkijken op een mooie en gezellige middag!

Een aanrader om een sprookje tot leven te laten komen.

Yvette

Yvonne doet als prinses leuke activiteiten binnen het thema van het sprookje van de gekozen prinses. Ze stelde ook vragen aan de kinderen over het sprookje, waardoor er heel leuke verhaaltjes vanuit de kinderen komen. Mijn dochter Lisa (5 jaar oud) was ook erg onder de indruk van de prinses die verscheen. Kortom, een feestje van Fairytale Princesses is een echte aanrader om een sprookje tot leven te laten komen!

Een magische middag.

Kelly

Vandaag mocht ik mij weer even kind voelen tijdens een leuk kinderfeestje georganiseerd door Fairytale Princesses. Alles was tot in de puntjes verzorgd, van een mooie prinses tot de tafelaankleding en leuke activiteiten. Aan alles was gedacht, het was een magische middag! Een echte aanrader!

Wat een geslaagd prinsessenfeestje was het.

Elvira

Bij binnenkomst werden we opgewacht door de prinses. Na een knuffel en natuurlijk een foto kon mijn dochter zich laten opmaken: vol glitters ging het feest verder met spiegeltjes versieren, cupcakes versieren en opeten en dansen en zingen. Met nog een handtekening en een foto gingen we weer naar huis. Ze vond het geweldig, wat een geslaagd prinsessenfeestje was het!

Mijn dochter vroeg gelijk of Raponsje ook op haar feestje kon komen.

Joanne

Mijn dochter blijft het maar hebben over Raponsje, ze zegt dat ze haar mist en vroeg gelijk of ze ook op haar feestje kon komen. Ze vertelde helemaal overtuigd dat Raponsje echt in de toren woont. Bedankt voor de leuke middag, top geregeld!

Dankjewel voor deze leuke herinnering.

Lonneke

Gisteren was het kinderfeestje van een vriendinnetje waar Raponsje op bezoek kwam. Mijn dochter heeft het alleen maar over de prinses en draagt de hele dag de tiara die ze heeft gekregen. Dankjewel voor deze leuke herinnering voor haar!